Spoľahlivé lešenie
pre vašu stavbu

S 20-ročnými skúsenosťami a stovkami spokojných klientov ponúkame bezpečné a kvalitné lešenárske riešenia pre celý západný región Slovenska.

alt
altalt

O nás

Náš tím odborníkov s vyše 20 ročnými skúsenosťami pôsobí v oblasti stavby, prenájmu a distribúcie lešenárskej techniky typu GRAF. Vďaka nášmu zodpovednému a profesionálnemu prístupu sme Vám schopní garantovať maximálnu kvalitu našich lešenárskych konštrukcií a to v rámci bezpečnosti, pružnosti návrhu a v neposlednom rade ceny práce. Sídlo našej spoločnosti sa nachádza v Trsticiach (okres Galanta), avšak montáž našich lešení vieme zabezpečiť na celom západnom Slovensku.

Naše služby

Ponúkame prenájom a predaj kvalitného lešenia GRAF a odbornú montáž. Zabezpečujeme bezpečnosť a spoľahlivosť pre vaše stavebné projekty.

Prenájom
Jednou z našich nosných služieb je stavba a následný prenájom fasádneho alebo pojazdného lešenia pre súkromné osoby a taktiež pre spoločností. Na základe obhliadky miesta Vám pripravíme nezáväznú a bezplatnú cenovú ponuku na návrh, stavbu lešenia a na jeho prenájom vo Vami určenej dĺžke. Či sa jedná o rodinný dom, priemyselnú budovu, alebo stavbu ktorá si vyžaduje atypický prístup a neštandardné riešenie, sme Váš partner, na ktorého sa môžete obrátiť. Sme Vám k dispozícii, v prípade otázok, požiadaviek nás môžete kontaktovať pomocou formulára, alebo na nižšie uvedených kontaktoch.
Distribúcia
Ponúkame na predaj systémové rámové lešenia rakúskeho výrobcu typu GRAF, ktoré spĺňajú normy STN/EN platné pre ľahké lešenia. Vďaka ich modulárnej konštrukcie, vysokej miery ich variability a priaznivej ceny sú lešenárske systémy GRAF bezkonkurenčné z hľadiska pomeru ich ceny a kvality.
Montáž
Naša spoločnosť ponúka službu odbornej montáže Vášho lešenia, od prvotnej obhliadky miesta inštalácie, návrhu lešenárskeho systému a jeho stavby v súlade s platnými predpismi BoZP a technických noriem. Garantujeme Vám, že naše lešenia spĺňajú naprísnejšie požiadavky z hľadiska statickej, funkčnej a pracovnej bezpečnosti. V prípade, že vlastníte lešenia typu GRAF ale nemáte k dispozícii odborný tím na jeho montáž, neváhajte nás kontaktovať, my Vám pripravíme ponuku podľa Vašich požiadaviek.

Prečo zvoliť naše služby?

Napriek tomu, že na trhu existuje mnoho firiem pôsobiacich v tomto segmente, sme presvedčení, že kvalita našich služieb je na bezkonkurenčnej úrovni.

Bezpečnosť na prvom mieste
Naše lešenia spĺňajú všetky požiadavky BOZP so zohľadnením statickej a dynamickej stability, samozrejme pri zachovaní funkčnosti lešenia.
Vieme že lešenie je iba začiatok
Základom kvalitne prevedenej práce okolo Vašej nehnuteľnosti je lešenie navrhnuté tak, aby jeho použitie bolo komfortné a bezpečné.
Riešenia zostavené na mieru
Každý prípad vyžaduje individuálny prístup. Sme schopní navrhnúť vždy to najlepšie riešenie pre Vášu nehnuteľnosť.
Dlhodobé skúsenosti
Za nášho 20-ročného pôsobenia v tejto oblasti sme sa dostali na profesionálnu úroveň, čím môžeme konkurovať aj väčším spoločnostiam.
Rýchle jednanie
Vieme, že rýchla a presná komunikácia je základom dobrej spolupráce, preto Vám garantujeme rýchle jednanie, či už vo fáze vypracovania ponuky, počas stavby lešenia, alebo po jeho odovzdaní zákazníkovi.
Výhodná cena
Naše služby ponúkame v priaznivej cenovej hladine, nielen súkromným osobám ale i podnikateľom a firmám.

Recenzie

Kontaktujte nás ešte dnes!

Vojtech Seszták

+421 915 235 695

Zoltán Dobos

+421 905 809 073

Attila Seszták

+421 908 494 745